Nógrád megyei humán segítő szolgáltatások - javítás és jelentkezés


Kedves Nógrád megyében dolgozó kolléga!

 

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete az EFOP 5.2.5. Társadalmi innovációk – Új módszerek kidolgozása című pályázat keretében nyújtotta be a Lelki egészség és jóllét az életúton át - Komplex támogató program Nógrádban című pályázatát, amit sikerrel meg is nyert.

 

A projekt keretében fejlesztésre került, majd 2018.december 1-től el is indult a Jól vagyunk Nógrádban elnevezésű információs portál, amely a Nógrád megyében élő lakosság számára teszi lehetővé a megyében elérhető segítő szolgáltatásokról való információszerzést, ezzel együtt a szolgáltatások hatékonyabb elérését.

Az alábbi kérdőív segítségével a honlapon már szereplő adatok javítására tehet javaslatot, illetve szeretnénk felkutatni olyan intézményeket és önállóan működő szakembereket, akik állami, önkormányzati, egyházi, civil (alapítványi, egyesületi) vagy magán kezdeményezésben végeznek humán segítő munkát. 

Kérjük, AMENNYIBEN MÉG NEM SZEREPEL AZ ADATBÁZISBAN és szeretne Ön is felkerülni a honlapra szolgáltatásának és tevékenységének bemutatásával, töltse ki az alábbi rövid űrlapot!

 

Köszönjük együttműködését!

 

 

 

 

 

 

16 kérdés van ebben a kérdőívben