Tanulmányi ügyintézés


Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintézés
Szerda: 9:00-12:00
Csütörtök: 13:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 12:00
           13:00 – 16:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

DOKTORI VÉDÉS

Semsey Gábor „A szexuális nevelés gyakorlata a magyarországi gimnáziumokban” című doktori értekezésének nyilvános vitájára 2017. május 25-én 15.00 órakor kezdődik az ELTE Pedagógia és Pszichológiai Kar, 1075 Budapest Kazinczy u. 23-27. 215. termében.

ÁRTÓ-VÉDŐ KONFERENCIA

Ártó-védő társadalomA Semmelweis Egyetem ETK Társadalomtudományi Tanszéke, az ÁOK Magatartástudományi Intézete és az EKK Mentálhigiéné Intézete Ártó-védő társadalom címmel konferenciát szervez.
Időpont: 2017. június 8-9.
Helyszín: Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar (1088 Budapest, Vas utca 17.)

PHD TUDOMÁNYOS NAPOK 2017

Az idei PhD Tudományos napokon doktori programunk két hallgatója, Koren Réka és Bálity Csaba is dicséretben részesült. Ezúton is gratulálunk nekik! A PhD-konferenciáról beszámoló olvasható: itt.

AKCIÓS KÖNYVÁRUSÍTÁS MEGHOSSZABBÍTVA

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete által kiadott könyvek 2017. április 30-ig 20% kedvezménnyel kaphatók.
Az akció a Párbeszéd Alapítvány által kiadott könyvekre, illetve a közös kiadású könyvekre nem vonatkozik!
Bővebb információ: http://mental.semmelweis.hu/hu/kiadvanyok/konyvek
Az akciós kötetek vásárlói a Családi és közösségi konfliktusok című könyv egy-egy példányát kapják ajándékba!

LAKTÁCIÓS SZAKTANÁCSADÓ KÉPZÉS INDUL

anya-gyermekHárom féléves laktációs szaktanácsadó képzés indul. Jelentkezési határidő: 2017. május 2. A jelentkezési anyagok beküldésekor a borítékra, kérjük, írják rá, hogy "BIZALMAS".
További részletek itt.

LELKIGONDOZÓ KÉPZÉS INDUL

lelkigondozoA Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete, az Evangélikus Hittudományi Egyetemmel és a Szent Atanáz Görög Katolikus Hittudományi Főiskolával együttműködésben 2017 szeptemberétől akkreditált mentálhigiénés lelkigondozó szakirányú továbbképzést hirdet.
Jelentkezési határidő: 2017. május 15.

KREDITPONTOS ONLINE SZOCIÁLIS SZAKMAI TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAM

30 kreditpontos szakmai tanfolyamot indítunk Az innováció szerepe az aktív idősödésben és a gondozásban címmel. A 40 órás tanfolyamhoz csak egy számítógép szükséges, bárhonnan elvégezhető egyéni időbeosztással! A jelentkezés és a részvétel folyamatos.
Információ és jelentkezés: Tróbert Anett Mária (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

EMBERTÁRS ONLINE

embertars-boritoÖrömmel értesítünk mindenkit, hogy az Embertárs folyóirat 2016-os számai online is elérhetők, illetve előfizethető a folyóirat digitális verziója is.