Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

 

Laktációs Szaktanácsadó Szakirányú Továbbképzési Szak


 

Jelentkezés Laktációs Szaktanácsadó képzésre

 

A laktációs szaktanácsadó képzés következő évfolyama 2019 szeptemberében indul. 

Változás a korábbi évfolyamokhoz képest, hogy a laktációs szaktanácsadó oklevél megszerzésének NEM feltétele a nemzetközi laktációs szaktanácsadó (IBCLC) vizsga. A képzés azonban továbbra is ennek a vizsgának az ismeretanyagára épít, a vizsgára felkészít.

Jelentkezni  a Szoptatásért Magyar Egyesület (www.szoptatasert.hu/tanfolyam) honlapján található előzetes jelentkezési űrlap kitöltésével lehet. Az űrlap kitöltése után a jelentkezőknek további információkat és jelentkezési lapot e-mailben küldünk. A 'Felvételi tájékoztató alpontból az információk és szükséges formanyomtatványok le is tölthetők.

A jelentkezés határideje 2019. július 15.

A felvételi időpontja: 2019. július 18. (pótnap: július 25.)

Az idő rövidségére való tekintettel kérjük, hogy a szükséges dokumentumokat (jelentkezési lap, GDPR nyilatkozat, szakmai önéletrajz, diplomák másolata, illetve igazolás a szoptató anyákkal való klinikai tapasztalat óraszámáról - munkáltatói igazolással, önkéntes szerződéssel vagy IBCLC-től származó igazolással) küldjék el emailen is a következő címekre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A képzés célja a humán segítő foglalkozású alapdiplomával rendelkező egészségügyben dolgozó szakemberek továbbképzése, szemléletének alakítása annak érdekében, hogy munkájukat a laktáció terén korszerű ismeretekkel gyarapodva magasabb szinten végezhessék, továbbá a nemzetközi laktációs szaktanácsadói (IBCLC) vizsgára való sikeres felkészítés.