Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

BejelentkezésIntegrált szülő-csecsemő konzultáció szakirányú továbbképzési szak


Az integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció egy komplex, tudományosan megalapozott prevenciós-intervenciós módszer a kora gyermekkori érzelem- és viselkedésszabályozási (regulációs) zavarok és kapcsolati nehézségek kezelésére, enyhítésére.
Széles körben, a gyermekellátás minden területén sikeresen alkalmazható.
Felvételi információ

Intézetünk 2020. szeptemberétől indítja a szakirányú továbbképzés következő évfolyamát.

képzési ideje 4 félév, formája levelező képzés, a képzési napok havonta egy alkalommal péntek és szombat.
A képzés önköltséges formában zajlik, a tandíj mértéke: 165.000 Ft / félév

A jelentkezés feltétele legalább alapképzésben szerzett (BA) oklevél a következő képzési területeken: bölcsészettudomány, társadalomtudomány, pedagógusképzés, orvos- és egészségtudomány, jogi és igazgatási tudományok - a csatolt Képzési és Kimeneti Követelmények (KKK) alapján.

Jelentkezni a letölthető jelentkezési lap és a jelentkezési lapon megjelölt dokumentumok beküldésével folyamatosan lehet az alábbi postacímen: Semmelweis Egyetem EKK, Mentálhigiéné Intézet 1428 Budapest, Pf. 2. (Kérjük, a borítékra írja rá: BIZALMAS!).

A jelentkezések végső beérkezési határideje: 2020. május 29.

A felvételi beszélgetések időpontja: 2020. június 15. és 19. A felvételi eljárás díja 6.000,- Ft, melyet a felvételi napján készpénzben kell a helyszínen befizetni.

Érdeklődésüket a szak iránt, illetve szakmai kérdéseiket a szakfelelősnél, Dr. Danis Ildikónál, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezhetik. 

A jelentkezéssel kapcsolatban Hegedűs Rékánál és Jindáné Dr. Labádi Gabriellánál, oktatásszervező munkatársainknál, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen érdeklődhetnek.