Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

Integrált szülő-csecsemő konzultáció szakirányú továbbképzési szak

 

Az integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció egy komplex, tudományosan megalapozott prevenciós-intervenciós módszer a kora gyermekkori érzelem- és viselkedésszabályozási (regulációs) zavarok és kapcsolati nehézségek kezelésére, enyhítésére. 

Széles körben, a gyermekellátás minden területén sikeresen alkalmazható. 

Felvételi információ

Intézetünk 2020. szeptemberétől indítja a szakirányú továbbképzés következő évfolyamát.

A képzési ideje 4 félév, formája levelező képzés, a képzési napok havonta egy alkalommal péntek és szombat.

A képzés önköltséges formában zajlik, a tandíj mértéke: 165.000 Ft / félév

A jelentkezés feltétele legalább alapképzésben szerzett (BA) oklevél a következő képzési területeken: bölcsészettudomány, társadalomtudomány, pedagógusképzés, orvos- és egészségtudomány, jogi és igazgatási tudományok - a csatolt Képzési és Kimeneti Követelmények (KKK) alapján.

A képzésre jelentkezni a honlapról letölthető jelentkezési lap és a „csatolt dokumentumok” közül letölthető nyomtatványok beküldésével lehet.

A jelen járvány-ügyi helyzetre való tekintettel jelenleg elegendő a felvételi csomagot elektronikus úton (jól olvasható szkennelt változatban) beküldeni Vajkó Erzsébet kolléganőnk részére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A képzésre pótjelentkezést lehet beadni a honlapról letölthető jelentkezési lap és a „csatolt dokumentumok” közül letölthető nyomtatványok beküldésével.

Jelenleg elegendő a felvételi csomagot elektronikus úton (szkennelt változatban) beküldeni Vajkó Erzsébet kolléganőnk részére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

Az elektronikus küldemények beérkezésének póthatárideje: 2020. június 25.


A szakirányú továbbképzésre és a felvételire vonatkozó bővebb információ megtalálható honlapunkon: http://mental.semmelweis.hu/hu/felvetel-a-kepzesre-szulo-csecsemo

A felvételi beszélgetések tervezett időpontjai: 2020. július 3.


A felvételi beszélgetés pontos időpontjáról a jelentkezők hivatalos értesítést kapnak.

  

A felvételi eljárás díja 6.000,- Ft.

Érdeklődésüket a szak iránt, illetve szakmai kérdéseiket a szakfelelősnél, Dr. Danis Ildikónál, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezhetik. 

A jelentkezéssel kapcsolatban Jindáné Dr. Labádi Gabriellánál, oktatásszervező munkatársunknál, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen érdeklődhetnek.