Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

BejelentkezésIntegrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció


Az integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció egy komplex, tudományosan megalapozott prevenciós-intervenciós módszer a koragyermekkori érzelem- és viselkedésszabályozási (regulációs) zavarok és kapcsolati nehézségek kezelésére, enyhítésére.
Széles körben, a gyermekellátás minden területén sikeresen alkalmazható.
Felvételi információ

Intézetünk 2018. szeptemberétől indítja a szakirányú továbbképzés következő évfolyamát.

képzési ideje 4 félév, formája levelező képzés, a képzési napok (havonta egy alkalommal) péntek és szombat.
Költségtérítés: Önköltséges formában; 150.000 Ft / félév.

A jelentkezés feltétele legalább alapképzésben szerzett (BA) oklevél a következő képzési területeken: bölcsészettudomány, társadalomtudomány, pedagógusképzés, orvos- és egészségtudomány, jogi és igazgatási tudományok.

A jelentkezés beérkezésének határideje: 2018. május 30.

Postára adás esetén ügyeljenek a beérkezés időpontjára!

Saját kezűleg is leadhatják a felvételi csomagot Vajkó Erzsébetnél (Nagyvárad téri Elméleti Tömb, fszt. 74-es szoba; Szerda-Csütörtök-Péntek 8.30-16.00)

A felvételi elbeszélgetés dátuma: 2018. júniusa 6 és 14.

A felvételi pontos időpontjáról és helyszínéről írásban értesítjük Önöket. Amennyiben valamelyik nap nem alkalmas Önöknek, jelentkezésük idején jelezzék ezt Vajkó Erzsébetnek:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Érdeklődésüket a szak iránt, illetve szakmai kérdéseiket a szakfelelősnél, Dr. Danis Ildikónál, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezhetik. 

A jelentkezéssel kapcsolatban Hegedűs Réka oktatásszervező munkatársunknál, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen érdeklődhetnek.