Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

CSALÁDMA INDULÁSA: TÁJÉKOZTATÁS

Értesítjük a Mentálhigiénés családtudományi és családterápiás mesterképzési szak iránt érdeklődőket, hogy a szak 2017/2018-as tanévre vonatkozó meghirdetésére várhatóan csak 2017 első félévében kerül sor. Jelenleg ez a szakunk nem lesz elérhető a felvi.hu rendszerében. Ha feliratkozik az alábbi űrlapon, a meghirdetésről külön értesítést küldünk Önnek.

Sajnálatos módon a 2016. évi képzési és kimeneti követelményekre vonatkozó felülvizsgálati folyamat végén, a Mentálhigiénés családtudományi és családterápiás mesterképzési szak vonatkozásában a 18/2016 (VIII. 5) EMMI rendelet /a felsőoktatási szakképzések, az alap- és mesterképzések képzési és kimeneti követelményeiről szóló EMMI rendelet/ hibásan jelent meg. A tartalmi korrekció folyamatban van. Jelentkezés csak ezt követően megnyitott felvételi időszakban lehetséges a felvi.hu rendszeren keresztül.

A képzés következő évfolyamát, a rendelet korrekcióját követően tervezzük indítani.

Amint a képzés indulásának időpontja és a jelentkezés határideje nyilvánossá válik a felvi.hu rendszerben, honlapunkon is azonnal olvashatóak lesznek az információk.

Az űrlapon feliratkozott érdeklődők számára a szak indításával kapcsolatos információkat e-mailben megküldjük.


ŰRLAP
(érdeklődés jelzése és tájékoztatás kérése)


Budapest, 2016. december 19.

Tisztelettel:

Dr. Pethesné Dávid Beáta
intézetigazgató

Dr. Török Szabolcs
szakfelelős