Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

TANULJON OTTHONRÓL DR. SUE JOHNSONTÓL!

 

A párkapcsolati konfliktusokról szóló előadásra minden érdeklődőt várunk, aki szeretne elgondolkodtató példákat hallani a párok gyakori küzdelmeiről, tudatosabban szeretné megélni a kapcsolatait, akiknek fogódzókra és reális iránymutatásra van szükségük az egyedüllét és az együttlét útvesztőjében, vagy csak egyszerűen többet szeretnének tudni a párkapcsolatok mélyén rejlő mozgatórugókról.


Az interaktív, szinkrontolmácsolással zajló esti előadás mellé Magyarországon eddig nem forgalmazott EFT önismereti -és kapcsolaterősítő gyakorlat csomagot kapnak ajándékba a résztvevők.


Dr. Sue Johnson: A szerelem új megvilágításban

Kérek jegyet!

Él a korábbi kuponkód: MENTAL
10 % 2020 április 30-ig - a szakmaira és az esti előadásra is

Érdekel!

 

A segítő szakembereknek, terapeutáknak, pszichológiai vagy családterápiás képzésben résztvevőknek szóló képzés a kötődési szükségleteinket járja körül, és kínál ajánlásokat a terápiás gyakorlat számára.

Az angol nyelvű, magyar szinkrontolmácsolással kísért online képzés résztvevői egy Magyarországon eddig nem forgalmazott EFT oktatási segédanyagot kapnak ajándékba, mely két teljes terápiás ülést mutat be, magyar nyelvű feliratokkal, az ülésen használt specifikus intervenciók kiemelésével.
A szakmai képzésen való részvételért 16 kötelező továbbképzési pont jár orvosok és klinikai pszichológusok részére, illetve 8 aktivitási pontot igényelhetnek a Magyar Családterápiás Egyesületben képzésben levők. A részvétel után minden résztvevő oklevelet kap.


Dr. Sue Johnson: A felnőtt kötődés elmélete mint iránytű

Kérek jegyet!

Él a korábbi kuponkód: MENTAL
10 % 2020 április 30-ig - a szakmaira és az esti előadásra is

Érdekel!

További információk. Kérdés, kérés esetén keressen bennünket bizalommal az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
Köszönjük, ha a megváltozott, átalakított új programunkban is velünk tartanak!