Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

PÓTJELENTKEZÉS - INTEGRÁLT SZÜLŐ-CSECSEMŐ KONZULTÁCIÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete felvételt hirdet az Integrált szülő-csecsemő konzultáció szakirányú továbbképzési szak új évfolyamára, a 2020/2021-es tanévre, szeptemberi kezdéssel.
A képzés levelező tagozaton történik, havonta két képzési nappal, amelyek péntek-szombatra esnek.
A képzésre pótjelentkezést lehet beadni a honlapról letölthető jelentkezési lap és a „csatolt dokumentumok” közül letölthető nyomtatványok beküldésével.
Jelenleg elegendő a felvételi csomagot elektronikus úton (szkennelt változatban) beküldeni Vajkó Erzsébet kolléganőnk részére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Az elektronikus küldemények beérkezésének póthatárideje: 2020. június 25.
A szakirányú továbbképzésre és a felvételire vonatkozó bővebb információ megtalálható honlapunkon: http://mental.semmelweis.hu/hu/felvetel-a-kepzesre-szulo-csecsemo


A felvételi beszélgetések tervezett időpontjai: 2020. július 3.


A felvételi beszélgetés pontos időpontjáról a jelentkezők hivatalos értesítést kapnak.
További információ Dr. Danis Ildikó szakfelelőstől (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és Jindáné dr. Labádi Gabriella oktatásszervezőtől (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kérhető.