Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

2020. MÁRC. 25-28. ÉS ÁPRILIS 22-25. KÖZÖTTI SZOCIÁLIS MUNKA MESTERKÉPZÉS KONTAKTÓRÁIRA TÁVOKTATÁSBAN KERÜL SOR

Kedves Hallgatóink!


Mindannyian értesültünk róla, hogy a kormány döntése értelmében március 12-től az ország összes egyetemén szünetel az oktatás.


Rektor Úr az alábbi közleményt adta ki: http://semmelweis.hu/hirek/2020/03/11/koronavirus-dr-merkely-bela-rektor-tajekoztatasa-az-egyetemet-erinto-intezkedesekrol/


Ennek megfelelően: a március 25-28. és az április 22-25. közötti napokra tervezett képzésünk minden, személyes jelenlétet igénylő óráira TÁVOKTATÁS formájában kerül sor.


Kollégáinkkal folyamatosan zajlik az egyeztetés, hogy milyen módon és mikor tudjuk majd a távoktatás keretében az órákat megtartani.


A tervek szerint, az előadások PPT-jét és hanganyagát számotokra elérhetővé tesszük egy meghatározott idősávban. A szemináriumi órák esetében, speciális távoktatási rendszerek tesztelése folyik. Az önismereti jellegű alkalmakat (pl.: Táncmeditációs műhely) nyilvánvalóan nem tudjuk ilyen formában megoldani, egyelőre keressük a megoldásokat.

Kérjük, hogy a frissülő információkért, további tájékoztatásért kövessétek a Semmelweis Egyetem központi honlapját is: http://semmelweis.hu/koronavirus/


Közvetlenül a mi szakunkat érintő változásokról, a távoktatási módszerekről és hallgatói feladatokról a jövő héten fogunk tájékoztatni Benneteket.

Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!


Ládonyi Zsuzsanna
Szociális munka MA képzés szakcsoportvezető és a szakcsoport