Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

PÁRTERÁPIÁRÓL MINDENKINEK!

Susan Johnsonnak, az EFT megalkotójának szakmai napja és ismeretterjesztő előadása Budapesten, 2020 május 19-n

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete és az EFT Alapítvány meghívására, több hazai szervezet szervezési közreműködésével, 2020 májusában Budapestre látogat Dr. Susan Johnson, az Érzelem Fókuszú Párterápia (EFT) megalkotója, akit ma a világ egyik vezető párterapeutájaként tartanak számon.

Susan Johnson 2020 május 19 kedden, napközben, terapeutáknak, segítő szakembereknek tart egy szakmai workshopot reggel 9 és délután fél 5 között, majd pedig ugyanezen a napon este 7 órától a széles nagyközönségnek, laikusoknak, egy színes, ismeretterjesztő előadást.

A két programra külön-külön lehet belépőt vásárolni.

A részletek külön-külön a két program vonatkozásában:

Szakmai nap
Időpont: 2020 május 19. kedd, napközben, 09:00-16:30 között
Cím: „A felnőtt kötődés elmélete, mint iránytű a pszichoterápiás beavatkozásokhoz” (Attachment science as a guide to psychotherapy) (Szinkrontolmácsolással)
Előadó: Dr. Susan Johnson, az Ottawai Egyetem klinikai pszichológia professzora, az Érzelem Fókuszú Párterápia (EFT) megalkotója
Célcsoport: A terapeuták széles köre, akik szeretnének a kötődési szükségleteink jelentőségéről többet megtudni. Képzésben levő és már végzett család- és párterapeuták. Segítő foglalkozású szakemberek.
Helyszín: Várkert Bazár Rendezvényterme, Budapest.
Belépőjegy ára az egynapos szakmai programra: 23.100 Ft (kedvezményes ár az idei évben és a jövő év elején, illetve amíg a készlet tart!)
Regisztráció: Reggel 08:15-től. Kérjük, a rendezvényre időben érkezzetek, hogy legyen elegendő idő a tolmácskészülékek átvételére!
A programon való részvételért 8 MCSE aktivitási pont kapható, továbbá orvosok és klinikai pszichológusok 16 kötelező továbbképzési (CME) pontot igényelhetnek a regisztrációkor, a szokott módon.

Népszerűsítő, ismeretterjesztő esti előadás
Időpont: 2020 május 19 kedd, este, 19:00-22:00 között
Cím: "A szerelem új megvilágításban" (A new light on love) (Szinkrontolmácsolással)
Előadó: Dr. Susan Johnson, a nagy sikerű „Ölelj át! 7 lépés az életre szóló szerelemért” párkapcsolati könyv szerzője
Célcsoport: Az előadás nyitott mindenki számára, aki szeretne valami igazán szépet hallani a párkapcsolataink mély mozgatórugóiról. Reményeink szerint ez egy "igazi színházi élményt adó" esti előadás lesz laikusoknak, pároknak, a széles közönségnek. Várjuk szeretettel a szakmai nap résztvevőit is a (házas)párjukkal, partnerükkel együtt.
Helyszín: Várkert Bazár Rendezvényterme, Budapest.
Belépőjegy ára az esti előadásra: 6.600 Ft (kedvezményes ár az idei évben és a jövő év elején, illetve amíg a készlet tart!)
Regisztráció: Este 18:15-től. Kérjük, a rendezvényre időben érkezzetek, hogy legyen elegendő idő a tolmácskészülékek átvételére!

A jegyvásárláskor - mely a jegy.hu rendszerén keresztül történik - kérjük, fokozattan figyeljenek, hogy melyik programot választják ki és teszik a kosárba!

A jegyek e-jegyek, megvásárlás után kinyomtathatók, így ajándéknak is tökéletes választás lehet bármelyik program, ismerős (házas)párok, kollégák számára.

További információk, térkép és jegyvásárlás az alábbi linken:
https://www.eft-parterapia.hu/suejohnson2020/