Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

Jelentkezés

 

A doktori képzés minden tanév kezdetén (szeptember hónap) megkezdhető. A felvételi eljárásra minden évben május-június folyamán kerül sor.

Amennyiben doktori képzésünk felkeltette érdeklődését, javasoljuk, hogy ezt rövid levélben minél hamarabb jelezze intézetünknek. Tapasztalatunk szerint nagyban segíti a felvételi sikerességét, ha a jelentkező hallgató előzetesen egyezteti kutatási tématervét leendő, választott témavezetőjével. 

Érdeklődését, jelentkezéssel kapcsolatos terveit - ami nem jelent semmilyen kötelezettséget - évközben is bármikor jelezheti intézetünk Doktori Műhelyének titkáránál, dr. Martos Tamásnál (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Ideális esetben a kapcsolatfelvétel az intézettel már a felvételi előtt több hónappal megtörténik, ezután kerülhet sor a tématerv finomítására, szakirodalom olvasására, így a felvételi idejére konkrét formát ölthet a jelentkező hallgató elképzelése a kutatási területre vonatkozóan.

jelentkezési felhívást és határidejét minden évben a Doktori Iskola honlapján teszik közzé, általában április folyamán.

A jelentkezési határidő általában május második fele. Ekkorra kell a jelentkezéshez szükséges összes dokumentumnak megérkeznie a doktori titkárságra.

A jelentkezés feltételeiről, a felvételi részleteiről itt olvashat.

Jelentkezési lap és további dokumentumok itt tölthetők le