Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

Intézetünk kiemelt, hosszú távú együttműködő partnerei

 

Antropos Mentálhygiénés Egyesület [honlap]

Az egyesület a Semmelweis Egyetemen végzett mentálhigiénés szakemberek közössége, amely intézetünkkel folyamatos együttműködésben szervezi szakmai programjait.

 

Antwerpeni Egyetem Szociológia Tanszék [honlap]

A Semmelweis Egyetem és az Antwerpeni Egyetem vezetői által 2015 elején aláírt Erasmus+ szerződés alapján oktatók - és a későbbiekben hallgatók - rendszeres cseréjére kerül sor a Mentálhigiéné Intézet és az antwerpeni Szociológia Tanszék között.

 

A Szoptatásért Magyar Egyesület [honlap]

A hazai és nemzetközi végzettség megszerzését célul kitűző laktációs szaktanácsadó vizsgára felkészítő szakirányú továbbképzést intézetünk az egyesülettel együttműködésben szervezi.

 

Babeş-Bólyai Egyetem (Kolozsvár/Cluj-Napoca, Romania) [honlap]

Intézetünk az egyetemek között 2005-ben megkötött hivatalos megállapodás keretében működik együtt a kolozsvári egyetem Szociológia és Szociálismunkás-képző Karával.

 

Dialógus (Párbeszéd) Alapítvány

A Párbeszéd (Dialógus) Alapítvány több évtizede támogatja a Mentálhigiéné Intézet képzéseihez kapcsolódó szakkönyvek és egyéb kiadványok megjelentetését.

 

Eurocarers [honlap]

Intézetünk 2014 óta tagja a családtagként egészségügyi és szociális segítő tevékenységet végzők, illetve szervezeteik támogatását célul kitűző európai ernyőszervezetnek.

 

Evangélikus Hittudományi Egyetem [honlap]

Az akkreditált mentálhigiénés lelkigondozó szakirányú továbbképzést intézetünk többek között az Evangélikus Hittudományi Egyetemmel együttműködve indította. 

 

Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat [honlap]

Intézetünk a 2011-ben létrejött Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózattal kötött megállapodás alapján a hálózat stratégiai kutatási partnere, a szakkollégiumokban szervezett longitudinális kutatások vezetője.

 

Magyarországi Szociális Szakemberek Képzéséért Egyesület (Iskolaszövetség) [honlap]

Szociális munka mesterképzésünk elindítása, 2007 óta intézetünk a szociális szakembereket képző intézményeket tömörítő egyesület egyik tagszervezete.

 

Magyar Pásztorálpszichológiai Társaság [honlap]

A teológia és a pszichológia határterületén működő Magyar Pásztorálpszichológiai Társaság  alapítói és vezetői intézetünk lelkigondozói továbbképzésén végeztek, programjaikat intézetünkkel folyamatos együttműködésben szervezik.

 

Szent Atanáz Görög Katolikus Hittudományi Főiskola [honlap]

Az akkreditált mentálhigiénés lelkigondozó szakirányú továbbképzést intézetünk többek között a Szent Atanáz Görög Katolikus Hittudományi Főiskolával együttműködve indította.