Bejelentkezés

Antropos Mentálhygiénés Egyesület

 

Az Antropos Mentálhygiénés Egyesület 1995-ben alakult. Célja a különböző humán foglalkozású, mentálhigiénésen képzett szakemberek közötti együttműködés lehetőségeinek kiaknázása, a tagok szakmai fejlődésének elősegítése. Az egyesület támogatni kívánja tagjait abban, hogy minél hatékonyabban segítsék elő saját közösségeikben és tevékenységi körükben a lelki egészségvédelmet, a közösségi mentálhigiéné terjedését, a primer prevenciót. Az egyesület célja, hogy ellássa tagjai szakmai érdekvédelmét, valamint kutatásokat és publikációkat kezdeményezzen a mentálhigiéné területén.

Az egyesület törekszik arra, hogy kapcsolatot alakítson ki a mentálhigiéné területén tevékenykedő hazai és külföldi szakemberekkel és szervezetekkel (hálózatfejlesztés).

Évenként megrendezett konferenciáival igyekszik hozzájárulni a mentálhigiénés szakemberek szakmai segítő hálózatának kialakításához

Elnök: Dr. S. Tésenyi Timea
Elnökhelyettes: Járay Márton
Titkár:
Pálfi Judit

Levélcím: 2131 Göd Szamos köz 4.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.