Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

FELVÉTELI FELHÍVÁS SZOCIÁLIS MUNKA MESTERKÉPZÉSRE

A Mentálhigiéné Intézet 2020. szeptembertől indítja Szociális munka MA képzését, amire 2019. december végétől lehet jelentkezni a www.felvi.hu –n keresztül. A képzésről és a felvételiről további információ az Intézet honlapján. Jelentkezési határidő: 2020. február 15.

DOKTORI FELVÉTELI MŰHELY 2020

Felvételit előkészítő tájékoztató alkalmat tartunk az Egyének és közösségek erőforrásainak szociológiai és mentálhigiénés megközelítése c. szociológiai PhD képzési program iránt érdeklődőknek.
http://mental.semmelweis.hu/hu/doktori-kepzes

Időpont: 2020. február 20. csütörtök 16:30-18:30
Helyszín: Nagyvárad téri Elméleti Tömb, Budapest, Nagyvárad tér 4., Fszt. 81.

ISKOLAI SZOCIÁLIS MUNKA SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS

Intézetünk 2020. szeptemberétől Iskolai szociális munka szakirányú továbbképzési szakot indít. Jelentkezési határidő: 2020. május 5.

KÖZÖSSÉGI ÉS CSALÁDI MEDIÁCIÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar Mentálhigiéné Intézete 2020. szeptemberben tervezi indítani Közösségi és családi mediáció szakirányú továbbképzését

PÁRTERÁPIÁRÓL MINDENKINEK!

Dr. Susan Johnson, az Érzelem Fókuszú Párterápia (EFT) megalkotója, az Ottawai Egyetem klinikai pszichológia professzora, Intézetünk és több hazai szervezet meghívására Budapestre látogat!

ÓVODAI ÉS ISKOLAI SZOCIÁLIS SEGÍTŐ KÉPZÉS INDUL

Óvodai és iskolai szociális segítő képzés indul a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság szervezésében a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetben.

KREDITPONTOS ONLINE TOVÁBBKÉPZÉS

Az innováció szerepe az aktív idősödésben és a gondozásban kreditpontos, internetes - online tanfolyam szociális és egészségügyi dolgozók részére. A jelentkezés és a részvétel folyamatos. Bővebb információk >>>