Tanulmányi ügyintézés

 

Hétfő: nincs ügyintézés
Kedd: nincs ügyintétzés
Szerda: 9:00-15:30
Csütörtök: 9:00 – 15:30
Péntek: 9:00 – 14:00
           

Tanulmányi ügyek >>>

Bejelentkezés

VISSZHANG - DR. SUE JOHNSON ELŐADÁSÁRÓL

A Mentálhigiéné Intézet és az EFT alapítvány szervezésben Dr. Sue Johnson által megtartott online előadásról több fórumon beszámoltak. Összegyűjtöttük ezeket a megjelenéseket, a következő napokban megosztunk egyet-egyet veletek. Jó olvasást!

KÖZÖSSÉGI ÉS CSALÁDI MEDIÁCIÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS

Meghosszabbított jelentkezési határidő a Közösségi és családi mediáció szakirányú továbbképzésre: 2020. június 16.

SEGÍTŐK JÓLLÉTE A COVID-19 JÁRVÁNY IDEJÉN - ELŐZETES EREDMÉNYEK

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete 2020. május 8 és 17. között kutatást végzett “Segítők jólléte a COVID-19 járvány idején” címmel.

Köszönjük, hogy sokan kitöltötték a kérdőívünket, több mint 900 válasz érkezett. Előzetes eredményeinkről minden érdeklődő olvashat az alábbi link megnyitásával. 

TÁMOGATÓ BESZÉLGETÉSEK

Két ingyenesen elérhető szolgáltatás indul SE EKK Mentálhigiéné Intézethez kapcsolódó az Antropos Mentálhigiénés Módszertani Központban 2020. április 1-től.

OKLEVÉL KIADÁS NYELVVIZSGA HIÁNYÁBAN

Tájékoztató a sikeres záróvizsgát tett hallgatók nyelvvizsga nélküli oklevelének kiadásáról
A veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő intézkedésekről szóló 101/2020. (IV.10.) Korm. rendelet 6. § alapján „Aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.”
Ezzel a rendelkezéssel a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Karán számos hallgató vált jogosulttá oklevél átvételére az előírt nyelvvizsga követelmények teljesítése nélkül.

INTEGRÁLT SZÜLŐ-CSECSEMŐ KONZULTÁCIÓ SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézete felvételt hirdet az Integrált szülő-csecsemő konzultáció szakirányú továbbképzési szak új évfolyamára, a 2020/2021-es tanévre, szeptemberi kezdéssel.

Jelentkezési határidő: 2020. május 29.

ISKOLAI SZOCIÁLIS MUNKA SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS

Intézetünk 2020. szeptemberétől Iskolai szociális munka szakirányú továbbképzési szakot indít. Jelentkezési határidő: 2020. május 5.

TANULJON OTTHONRÓL DR. SUE JOHNSONTÓL!

Dr. Sue Johnson, aki az Érzelem Fókuszú Terápia (EFT) megalkotója és, akit ma a világ egyik legjobb, vezető párterapeutájaként tartanak számon, a kialakult járványügyi helyzet miatt május 19-én online tartja meg a hazai közönségnek szóló előadását, valamint szakmai képzését.